kies taal

 

Social Media








 

inloggen voor accommodaties

Hoe het werkt - stap voor stap uitleg
Aanmelden - voor een nieuw account
Inloggen - als u al een account heeft

  Autovakanties   Campingvakanties   Goedkope vakanties   Wintersport AdultsOnly Vakanties 

Vakantie zonder kinderen vind je op AdultOnlyvakantie.nl


l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark


l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 1

Adresgegevens l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark

Adres:Maples
Postcode/Plaats:63220 Dore L 'Eglise
Land:Frankrijk
Telefoon:0031 653490100 of 0033 473951189
Website:http://letoiledore.com
E-mail:Stuur een bericht

l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark

EEN VERRASSEND VAKANTIEPARK IN DE VERRASSENDE AUVERGNE.
HET SEIZOEN 2017 LOOPT VAN 22 APRIL T/M 9 SEPTEMBER. VROEGBOEKKORTING TOT 1-3-2016 VAN 5% IN DE PERIODE VÓÓR 15/7 EN NA 26/8 EN 10% KORTING BIJ BOEKING VAN 2 OF MEER WEKEN IN DEZELFDE PERIODE. PROFITEER VAN HET PRACHTIGE KLEURRIJKE VOORJAAR IN DE AUVERGNE
ZIE ONZE WEBSITE:
WWW. LETOILEDORE.COM

VOOR U: DE RUST, RUIMTE EN PRIVACY VAN EEN VAKANTIEWONING MAAR MET DE FACILITEITEN EN GEZELLIGHEID VAN EEN KLEINSCHALIG EN SFEERVOL VAKANTIEPARK.


INRICHTING VAN DE CHALETS

De 10 luxe ingerichte chalets, van meer dan 63 m² bieden een riante leefruimte voor maximaal 5 personen. Onze boxspringbedden dragen bij aan het comfort en een goede nachtrust. Verder een ruime living (2 leren zitbanken, dressoir, radio/cd speler), open keuken met grote eettafel, twee slaapkamers, een badkamer met douchecabine, wastafelruimte en separaat toilet met fonteintje. Door het grote aansluitende terras (bereikbaar door 2 openslaande deuren) van 7 bij 2,5 meter en een ruime natuurlijke tuin die u veel privacy biedt, voelt u zich direct thuis maar ook één met de natuur. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de groene heuvelachtige omgeving. Het terras is voorzien van 2 mooie tuinsets met ieder 4 stoelen en 2 ligstoelen.
De ruime open keuken is ondermeer uitgerust met een oven, koelkast, waterkoker, magnetron en een gaskookplaat.
Bedlinnen is al aanwezig en in de prijs inbegrepen

BESCHRIJVING VAN DE OMGEVING

De Auvergne staat niet voor niets op de 6e plaats in de top 10 van Lonely Planet ('s werelds grootste uitgever van vakantie -en reisgidsen) voor 2016 van de mooiste en meest bezoekwaardige regio's in de wereld in. Zowel het vulkanengebied rond de Puy-de Dome worden genoemd alswel het natuurpark Livradois-Forez alwaar ons vakantiepark zich in het centrum bevindt!

Het vakantiepark bevindt zich dus in die prachtige regio De Auvergne op de grens van de departementen Puy-de Dome en Haute-Loire. Dit gedeelte herbergt twee grote natuurparken, het ”Parc des Volcans” en het ”Livradois-Forez”. In het mooiste dal van dit laatste natuurpark, in het zuiden van de Auvergne, ligt ons vakantieverblijf. Omdat het vakantiepark op een plateau van 700 mtr ligt, kunt u vanaf het terras genieten van prachtige vergezichten van soms 40 km.
De omgeving kenmerkt zich door heuvels en bergen tot 1.100 mtr, weiden, bossen, rivieren, beekjes, mooie dorpen en interessante stadjes. Hoewel u hier zeker geen massa-toursime aantreft, het is juist nog toeristisch vrij onontdekt, zijn alle bezienswaardigheden en activiteiten binnen 30-45 minuten te bereiken. U kunt hier alle gewenste sporten en/of activiteiten bedrijven of gewoon van rust en stilte en natuur genieten.Weg van alle dagelijkse drukte.

ACTIEF & ONTSPANNING


Het vakantiepark biedt veel natuur, rust en ruimte. Binnen dat kader worden ook de volgende faciliteiten en activiteiten aangeboden:

In het Maison de maitre:
- Gezellige bar met biljart.
- Bibliotheek/Spelotheek
- Toeristische informatieruimte
- Ruimte met toiletten, wasmachine, droger en strijkgelegenheid

- Zwembad van 6 x 12 meter met zonneterras, gazon en ligbedden
- Sauna
- Jacuzzi (tegen vergoeding)
- Petanquebaan met prieel

Semi-overdekte recreatieruimte/veranda met ondermeer:
- Tafeltennistafel
- Tafelvoetbal
- Poolbiljart
- Speelterrein

- Dagelijks (Franse!-) broodjesservice

Zeker 1 maal per week houden wij gezamenlijk, vrijblijvend, met alle gasten een gezellige franse ”culinaire” avond met als het even kan een de lange Franse tafel!

Vanuit het park zijn mooie korte en langere wandeltochten mogelijk. In het paddestoelenseizoen organiseren wij ook champignon zoektochten.

Daarnaast organiseren wij af en toe avontuurlijke rivierwandelingen vanuit het park

Voor de liefhebbers, dat zijn er veel, is een lavendelblauwe EEND (2CV) te huur per (dag-)deel indien gewenst compleet met picknickmand en routebeschrijvingen.

Maar ook buiten het park valt er veel te ontdekken: binnen korte afstand 360 graden onbeperkte wandelmogelijkheden voor elke moeilijkheidsgraad, maar altijd weer die prachtige uitzichten. Maar ook te bezoeken watervallen, vulkanen, kastelen, historische en leuke stadjes met die echte Franse sfeer. Vooral het bijzonder en verrassende Le Puy-en-Velay is een must voor iedereen. De groene Auvergne herbergt veel onontdekte natuurschatten -en parels en dat is niet overdreven!



CULINAIRE ONTDEKKINGEN

In het hoogseizoen en soms in het voor- en naseizoen houden wij minimaal 1x in de week een ”culinaire” activiteitenavond voor alle leeftijden.
In de directe omgeving zijn voldoende typisch franse auberges en restaurants met veel locale specialiteiten.
De Auvergne staat ook bekend om haar vele kaassoorten. Bekend zijn ondermeer de Nectaire, Blue Auvergne en Fourme d’Ambert. Deze laatste vindt zijn oorsprong in Ambert, een leuk stadje op slechts 20km. De linzen zijn een specialeit van de streek en vooral in en rond de stad Puy-en-Velay, sowiesoe absoluut een bezoek waard.
Hoewel internationaal niet zo bekend, worden in de Auvergne ook prima rode en witte wijnen geproduceerd. Deze worden vooral locaal verkocht als Vin de pays.

OOK HET VERMELDEN WAARD

Ons vakantiepark is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen maar, vooral in voor -en naseizoen, juist ook voor stellen, senioren, vriendengroepen, maar de omgeving is ook een eldorado voor sportieve wandelaars, fietsers en motorrijders.

Omdat de chalets ruim zijn opgezet met rondom tuin en vrije natuur is ook privacy voor iedereen gewaarborgd. Dus ook gasten zonder kinderen voelen zich er zeker thuis!
Om te lezen hoe andere gasten een vakantie bij ons hebben ervaren, klik op de homepagina van onze website door naar ”beoordeling door onze gasten op Zoover.nl”.

KORTOM, DE RUST, RUIMTE EN PRIVACY VAN EEN VAKANTIEWONING MAAR MET DE FACILITEITEN EN GEZELLIGHEID VAN EEN KLEINSCHALIG EN SFEERVOL VAKANTIEPARK.

  • In het bos/bosrijke omgeving
  • Nabij zee/meer
  • Openluchtzwembad
  • Sportmogelijkheden binnen
  • Sportmogelijkheden buiten
  • Sauna

l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 1
l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 2
l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 3
l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 4
l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 5
l' Etoile Dore Domaine & vakantiepark - Afbeelding 6


Voeg deze vakantie toe aan 'uw vakanties'.

 


Laagste prijs voor vakanties, Een vakantie boeken  via lastminuteinfo.nl voor de beste aanbiedingen